SUSHI VOLENDAM

SUSHI VOLENDAM Sushi en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 318 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Volendam. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:51 Het was HEERLIJK! En precies op tijd. Top top top !!
9 apr 2022 om 22:05 Eten was heel lekker, maar bezorging was een half uur te laat
6 mrt 2022 om 19:29 Kreeg maar 4 lumpias ipv 5
10 jan 2022 om 9:48 Bestelling kwam te laat, sashimi was niet lekker. Edamame waren al beetje bruin.
9 jan 2022 om 20:13 De sushi was lekker, maar niet wat we besteld hadden en ook nog eens 25 minuten te laat
1 jan 2022 om 23:45 Eten was heerlijk. Echt super! Wel erg laat gebracht. Stond 45 min. Duurde ruim 90 min.
1 jan 2022 om 21:14 Wat een zootje, nooit meer.
30 dec 2021 om 21:10 Precies op tijd, ondanks dat Roompot marine park de bezorger geen toegang gaf. Netjes gebeld of ik naar voren wilde lopen.
13 nov 2021 om 22:32 Een van de bestelde gerechten was niet geleverd, maar de rest was prima
10 okt 2021 om 19:22 Smaakt geweldig, maar je moet helaas minimaal 40 euro uitgeven om je als volwassene een beetje te vullen. Ik zou het alleen aanraden als je een snack wilt en niet een maaltijd.
2 okt 2021 om 23:19 Beste sushi die ik in tijden heb gegeten !
27 sep 2021 om 17:01 Zeer tevreden over zowel bezorging als het eten. Bezorging was tijdig, zelfs vroeger dan de aangegeven gewenste bezorgdtijd. Bestelling werd compleet geleverd en was heerlijk van smaak. Een tevreden klant.