SUSHI VOLENDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Volendam. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 20:32 Altijd lekker!
29 aug 2022 om 8:36 Eten was heerlijk. Wel 2 uur op gewacht.
21 aug 2022 om 20:11 was 3 kwartier te laat
19 aug 2022 om 21:15 Duurde 2 uur voordat het werd geleverd helaas
19 aug 2022 om 20:40 Bestelling na 2 uur …. Begrijpelijk dat het druk is maar dit kan niet zonder bericht vooraf
19 aug 2022 om 20:34 Bestelling kwam na 2,5 uur ik snap dat het druk is maar een belletje, met een bericht dat je bestelling wat later komt had gemogen. En anders had ik op zeker mijn bestelling geannuleerd.
24 jul 2022 om 14:02 ik heb bezorgkosten betaald, om 20:00 zou het bezorgd worden ik werd 20:05 gebeld om te horen dat wegens omstandigheden de bezorger niet meer kon rijden dus mocht ik het zelf komen ophalen. ik had verwacht dat er wat extra's bij zou komen maarhelaas
14 mei 2022 om 20:51 Het was HEERLIJK! En precies op tijd. Top top top !!
9 apr 2022 om 22:05 Eten was heel lekker, maar bezorging was een half uur te laat
6 mrt 2022 om 19:29 Kreeg maar 4 lumpias ipv 5
10 jan 2022 om 9:48 Bestelling kwam te laat, sashimi was niet lekker. Edamame waren al beetje bruin.
9 jan 2022 om 20:13 De sushi was lekker, maar niet wat we besteld hadden en ook nog eens 25 minuten te laat